Convert2Fit met ons
 

Werken bij Convert2Fit

Convert2Fit zoekt Fitnessmedewerksters, Administratief medewerker, Masseuse, Gymdocenten en Trainers. 

Op dit moment hebben wij verschillende openstaande vacatures staan. Wordt jij de nieuwe kracht bij Convert2Fit?  Ben jij op zoek naar een leuke, sportieve en uitdagende baan? 
Bij Convert2Fit zoeken wij enthousiaste en energieke collega's.  Wij van Convert2Fit verzorgen verschillende soorten Smallgroup trainingen, Personal Training, coaching, massages, groepstraining voor externe bedrijven en sportactiviteiten op basis_ en middelbare scholen. 
Onze Ladies Only club is de to-go-spot voor vrouwen om aan zichzelf te werken en voor zichzelf te zorgen. 

Wij zoeken: 

  • Fitnessmedewerksters, masseuses, gymdocenten en trainers met affiniteit in de sport en gezondheid.
  • Je bent klantvriendelijk en weet hoe je uitstekende service kunt verlenen door net dat stapje extra te zetten.
  • Je hebt geen 9 -5 mentaliteit en bent energiek.
  • Je hebt affiniteit met sport, massage, kickboksen/boksen of kindersport. Een opleiding in relevante studierichting is een Pre maar niet vereist. 
  • Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar in Amsterdam. 


Wat je gaat doen:


Dit hangt volledig af van de door jou aangegeven functie, maar 1 ding is zeker; je komt terecht in een gedreven team van powervrouwen met een gezamenlijk doel om iedere vrouw zich welkom, gezien en gehoord te laten voelen bij Convert2Fit. Samen dragen wij zorg voor onze leden in iedere zin van het woord. 

Daarnaast laten wij onze indruk positief achter bij onze externe opdrachtgevers. Staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, professionaliteit, gedrevenheid en flexibiliteit. Ongeacht waar wij onze trainingen verzorgen dragen wij zorg voor iedere deelnemer die aanwezig is bij een van onze trainingen, jong en oud. 

Iedere functie is divers, uitdagend en zeer afwisselend. 

Heb je nog vragen over een van onze vacatures? Neem contact met ons op via Whatsapp of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met je op.