Trainingen

Groepslessen [Off_ en Online]

Wij bieden verschillende soorten groepslessen aan om jouw het maximale resultaat te laten behalen. Zo hebben wij kickbokstrainingen, HIIT, Conditie Jeugdtrainingen, BBB training en Bootcamp.  De groepslessen geven wij in Amsterdam Nieuw West. 

 Een Kickbokstraining is erg goed voor je uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie, eigenwaarde en kracht. Kickbokstraining is een training waarbij je met behulp van bokshandschoenen allerlei gevechtstechnieken uitvoert. Het is een uitdagende en effectieve manier om niet alleen je conditie te verbeteren, maar ook verbetering van je boks/kickbokstechnieken. Een mooie afwisseling en/of uitlaatklep voor het drukke dagelijkse leven met al haar hectiek. 
 Een HIIT is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur.  De HIIT is zo ontworpen dat iedereen van ieder niveau en of conditie mee kan doen. Door veel kracht-, conditietraining en duurtraining te gebruiken, dagen wij je tijdens elke training uit!  

 De Conditie Jeugdtrainingen verklapt zichzelf al, deze trainingen zijn voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar. Deze trainingen duren een uur en zijn zo ingericht dat ieder kind zijn of haar conditie verbetert onder begeleiding van een van onze trainsters. Deze trainingen vinden buiten plaatst en worden veelal gegeven in het Eendrachtspark.  

 De BBB trainingen richten zich specifiek op de probleemgebieden bij de vrouwen; de buik, de benen en de billen. Gegarandeerd dat jij met brandende benen, billen en abs naar huis gaat na de training.  

 De Bootcamp geven wij indien het weer het toelaat altijd buiten en duurt 1,5 uur vanaf het moment dat wij verzamelen tot het moment dat we weer terug zijn bij het verzamelpunt. Tijdens deze training doen we veel oefeningen met lichaamsgewicht en leggen wij een parcours af in een natuurgebied. Dit parcour kan je dan op eigen tempo afleggen waardoor jij op jouw niveau uitgedaagd wordt het het beste uit jezelf te halen. Deze training is een combinatie van conditie, uithoudingsvermogen en kracht.  


Onze trainingen zijn off_ en online, dit betekend dat wij trainingen geven waaraan je live vanuit huis mee kunt doen en dat er trainingen zijn die wij fysiek geven. De trainingen zijn Ladies Only. Dat betekent dat de trainingen  uitsluitend voor dames zijn. Een proefles is altijd gratis. 


Ik wil me graag aanmelden voor een gratis proefweek!

Coaching voor Hartpatiënten [Medisch verantwoord]
Als hartpatiënt komt je voor verschillende uitdagingen te staan, wij begrijpen dat dit soms voor extra stress en onrust kan zorgen. Wij zijn hier om jou te helpen de stress te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan jouw leven als hartpatiënt.

Dit kan op gebied van leefstijl, afvallen, gezonde voeding ontspanning of een combinatie. Dit doen wij in overleg met jouw specialisten, medische kennis en in combinatie met onze ervaring. Zoals je mag verwachten gebeurt dit in goed overleg en op het juiste tempo. Ook jij verdient de kans op een gezonder en fitter leven. 


Personal Training [Off_ en Online mogelijk]

Bij Personal Training krijg je een-op-een coaching voor het behalen van de door jouw gewenste resultaten. De trainingen zijn volledig afgestemd op jouw doelen, leefstijl en situatie. Omdat jij uniek bent is jouw training dat ook, aangepast op jou. Bij Convert2Fit begeleiden we op maat.
Wij coachen je met je voeding, training, rust, ontspanning en wij doen dit met persoonlijke begeleiding voor het beste resultaat. Zoals je kunt lezen gaat begeleiding op maat bij ons verder gaat dan alleen de training in de sportschool.  

Door persoonlijke contact met ons ben je slechts een berichtje verwijderd van het antwoord op jouw vragen. 

De coaching die wij bieden kan op twee manieren; middels fysiek aanwezigen afspraken en via een live video verbinding. Dit maakt dat geen enkele lockdown ons kan weerhouden van het behalen van jouw doelen.  


Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 


Ja ik wil graag jullie hulp

Duo-PT [2 personen]

Personal Training maar dan net even anders. Je traint met zijn tweeën op basis van jullie doelen. Dit kan zijn met een vriendin of kennis, een familielid of een partner. Jullie worden tegelijkertijd getraind met een schema op maat. De trainingen duren 60 minuten en worden samengesteld op basis van jullie doelen. 

Life Coaching

Wanneer je kiest voor Online Life Coaching word je vanuit huis gecoacht op je voeding, beweging en leefstijl. Om de week heb je een telefonische afspraak om je voortgang te bespreken. Tussendoor sta je altijd in verbinding met je trainer, je kunt via WhatsApp al je vragen stellen om zo samen tot het best mogelijke resultaat te komen. 

Je ontvangt minimaal een maal per maand een nieuw trainingsschema om je progressie te waarborgen. Afhankelijk van de snelheid waarin je progressie boekt kan besloten worden deze frequentie op te schroeven of af te bouwen. 

Online Life Coaching kan je bij ons afnemen voor minimaal 3 maanden.  


Bedrijfs- Training
Een gezond bedrijf is goud waard. Gezonde, vrolijke en gemotiveerde personeelsleden. Een team wat goed kan samenwerken op de werkvloer: dat is toch de droom van ieder bedrijf? 
Trainen in teamverband kan hier een positieve bijdrage aan leveren. 

Recentelijk is zelfs gebleken dat regelmatig bewegen bijdraagt aan een daling van ziekteverzuim. Tijdens het sporten wordt je niet alleen fysiek fit, maar blijf je ook mentaal op je scherpst. 
Medewerkers die regelmatig bewegen voelen zich bewezen gelukkiger, positiever en energieker. Kwaliteiten die op elke werkvloer goed van pas komen.

Bedrijfstrainingen kun je daarom slim en efficiënt inzetten als een investering in jouw bedrijf. Door het voorzien van bedrijfstrainingen bij je medewerkers draag je bij aan gezonder personeel. Daarnaast zorg je door middel van teambuilding ook voor een hechter team, een effectiever team, pak je overgewicht aan en voorkom je lichamelijke en/of geestelijke klachten welke leiden tot ziekte verzuim. Een ander bijkomend voordeel is dat bedrijfstrainingen bijdragen aan een positief bedrijfsimago wat je positie op de arbeidsmarkt verbetert.  

Een ander leuk feitje om te weten is dat bedrijfstrainingen vaak volledig of gedeeltelijk aftrekbaar zijn bij de belastingdienst.


Combinaties en maatwerkpakketten behoren tot de mogelijkheid. Alle maandpakketten zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 kalendermaand tenzij anders afgesproken.